duminică, 1 decembrie 2013

Pasca traditionala cu branza!

Pasca traditionala cu branza si oua!
Ingrediente crema de branza:
500 grame branza
3oua
1 plic zahar vanilat
cat 3 alune ca marime drojdie
coaja rasa de la o jumatate de lamaie
Pentru aluat:
2 linguri seminte de susan( care se pun pe deasupra dupa ce s-a copt si s-a dat aluatul cu miere)
1 cana cu lapte
1 ou
drojdie cat o nuca dizolvata in apa calduta cu sare( un praf) si zahar( o lingura)
faina cat cuprinde ( nu am o masura exacta, dar va dati seama cand e legat aluatul)

Se framanta aluatul, se lasa la crescut. Dupa ce a crescut se ia la modelat, se fac bratele crucii, apoi marginile. Se toarna  crema de branza in cele patru casute goale si se da la cuptor la foc moderat pana devine rumena ! Pofta mare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu